Opdrachten

Ik heb in periode 3 3 opdrachten gehad. De betawerelden, een huisje in sketchup en de materialen.

de betawerelden

ik heb deze opdracht samen met nadir gemaakt. Ik vond het heel fijn om met hem samen te werken. Ik vond zelf het leukste deel van de opdracht het interview. Wij hebben het interview gedaan met team v (een architectenbureau). Het was een heel inspirerend interview. Veder hebben wij de betawerelden mobilitijd & ruimt en science & exploration. om ons in te gaan verdiepen.
 

Iedereen heeft een eigen verhaal. Wie ben ik? Hoe ontstond mijn project? En wat zorgt ervoor dat mijn klanten blijven terugkomen? Pak een kopje thee, dan vertel ik je hoe het allemaal gegaan is!

sketchup

Voor deze opdracht moesten we een huisje in sketchup maken, maar het moet met precieze afmetingen.

Materialen

Voor deze opdracht moesten we voor het theoretische deel een kunstenaar kiezen die vanuit een materiaal werkt. Daar moesten we dan onderzoek naar doen en dat in een presentatie zetten. Voor het praktische deel moesten we eerst 15 profjes doen met minsten 5 verschillende materialen. Daar moesten we dan 1 materiaal uit kiezen en daar in totaal 10 profjes mee doen. Voor het eindproduct moesten we een foto kiezen en die namaken met dat materiaal.

Materialen

Voor het praktische deel heb ik voor Theo Jansen gekozen. Ik vond het heel boeiend hoe hij met zijn materiaal omgaat en wat zijn doel is met zijn kunst. Voor de eerste 15 proefjes heb ik heel veel verschillende dingen gedaan. Ik ben toen doorgegaan met sinaasappelschillen. Ik had daar namelijk mee ontdekt dat als je sinaasappelschillen in alcohol legt dan ze dan hard worden. Met de proefjes die ik toen gedaan heb ben ik niet heel veel te weten gekomen. Voor het eindproduct heb ik sinaasappelschillen in de alcohol gelegd en daar heb ik een lotusbloem van gemaakt.